w/e

Ska sluta blogga. Kanske börjar om......... imorn? om en månad? ett år? vet inte riktigt än så jag lämnar det såhär tills vidare:)

I wanna taste the sun

Var hos tandläkaren imorse, sen blev det ett gympass och efter det gick jag och köpte en ny bok. Sen började vandringen hemmåt.
Ikväll har jag varit med Jenny, gissa vad vi gjort;) Vi såg High School Musical! Underbar film:)

Bergsbyn+bilkurra

Igår var en mycket trevlig lördag. Åt med tjejerna hos Lovisa i Bergsbyn, det blev lite bergsbyglass efter det så klart;) Sedan var det dags för bilkurragömma som vi höll på med i ett bra tag, men det var riktigt kul!

Så, det här är en liten... :)
(Lovisas bild)

Daydreaming

Fick göra lite skyltar och etiketter idag hehehe

The truth is hiding in your eyes

Tog bussen till praktiken idag och då blev det en promenad hem. Tog ett tag och har lite ont i fötterna nu, men det är inget som inte kommer att bli bra tack och lov! pst hejs

Smoothie time!


You make me happy when skies are gray

Körde med pappa idag, rätt trevligt!

what is up med vädret.......

Okej, så... va fasen händer? Det är maj och det snöar. Var tvungen skotta när jag kom hem från Jenny. Känner verkligen hur man börjar längta efter värme och solsken, men inte det inte.


Hahah, en kul mening en av mina handledare på praktiken sa häromdagen. Jag står och delar vattenmeloner och kämpar på och hon frågar om det går bra, jag säger "Jo det går fint" då säger hon "Very nice fågelbajs". Låter kanske inte så kul men det var jävligt kul för jag var inte precis beredd på att få ett sånt svar så blev lite chockad haha

Y u so cool?

Min moster fyllde år så vi åt hos dom igår. Pappa chillade lite ;D

grattisgrattis 18

GRATTIS ELIN! :) ♥
Den enda bilden jag hittade på oss två... hahaahh, whuT?

Valborgs ftw

Tagit några bilder från Amandas blogg:)












RSS 2.0