dalarna

Har inte lagt in kamerabilder än så här är lite mobilbilder istället
 
Ny VS gammal Femina tidning
 
Per!
 
Per hade köpt sånna här ballonger och skickar iväg dom lite då och då. Lustig man.
 
"Minnesstugorna" som är från 1500-talet
 
Per hade köpt masker som jag och pappa tog på oss och skrämde alla som gick tipsrundan!
 
På hemvägen stannde vi vid Carl Larsson Gården (svensk konstnär från 1800-talet), man fick tyvärr inte ta bilder inne i huset :/
 

Liten bildbomb från Dalarna förra sommaren!

Far till Dalarna imorgon tidigt på morgonen och jag tvivlar att jag kommer att blogga när jag är där. Kommer hem måndag:)
 

It's a teenage wasteland out there, live it up, live it up, live it!

Varit på Vitberget och grillat med Amanda och Julia ikväll. Riktigt mysigt ♥
(bilder från julias mobil)
 
 
 

Through the good times and the bad, I'll be standin' there by you

Tankarna går ut till dig älskade vän! ♥

f.r.i.e.n.d.s

Okej, så tänkte bara lägga in lite bilder från dagar som gått senaste veckan.
 


Goodbye

Fattar inte varför hon inte sjunger så här istället...

Free the house

Boviken idag igen, fast den här gången med Jenny, Emma och Lovisa! Kände på vattnet och kan väl inte säga att det var riktigt varmt än. Vi spelade i alla fall lite volleyboll och bara satt och myste.

Nu när jag kommit hem har jag lyssnat på den här låten resten av kvällen, riktigt härligt när man bara vill ta det lite lugnt!

Första gången i Boviken i år!!!!!

Känner att idag har varit en rätt så onyttig dag med lite inslag av nyttighet(?). Först övningskörde jag ett tag > träning > Dallas med Jenny > arbeta en timme > ut och gå med Fanny > Boviken med Jenny och Amanda + godis & läsk > Max-mat med Jenny, Amanda och Matilda. Kändes enklast att skriva det på det där sättet så he få duga. Älskar er!

hej lyssna


What would you do if you weren't afraid?

Tjoho där! Humöret är på topp idag, känner att jag hunnit göra mer sysslor idag än vad jag gör på en månad... ungefär... I alla fall så steg jag upp i någorlunda god tid och började tvätta/skrubba väggarna på baksidan, det ska ju målas där i sommar så lite förberedelser är ju alltid bra! Efter det cyklade jag och mamma till eljusspåret och tog en liten springtur, vi gick i för sig också men hörru, skit samma. Svettiga cyklade vi ner till Ica för att inhandla lite matvaror till köket + två blommor som jag planterade när vi kom hem... Känner att jag har planterat mycket på bara en vecka, inte precis min grej, men det skadar aldrig att testa på nya ting! Har också klämt in lite solning emellanåt och säkerhetskontroll med fadern min:)

Nog det längsta inlägget jag gjort på väldigt, och utan bild också, skämmes!

Nothing to fear when you are near

Började morgonen med att kliva upp riktigt tidigt för att trampa ner på cykeln till stan... Övningskörde en timme sedan bar det av till 24/7 för lite träning. Kändes väl nyttigt!
Efter middagen kom Lovisa hit, vi såg En gång i Phuket. Emma kom på ett tag och sen for vi ut och körde bilkurragömma med några:)

Köpte biljett till stads också!
Bilkurra!


It's getting late, I'm wide awake

Var och fikade på Kitchen idag med Emma, Lovisa och Jenny som kom hem från Turkiet idag:)

Övningskörde med pappa och vi for förbi karamelltåget för han skulle köpa snus. Jag köpte en liten godis-spray som jag alltid brukade dricka/äta/spraya? när jag var liten. Nostalgiska känslor!

Snow white and the huntsman

Filmen var riktigt bra! Spännande och lite mystisk;) Slutet kunde väl ha varit bättre om jag ska vara ärlig. Regnade rätt rejält när vi cyklade hem...

Liten sammafattning

Hade en del bilder så jag kände att jag kunde testa det här collage-skapande-programmet.

Jag, Jenny och Amanda åt, drack och hade trevligt hos Jenny innan vi begav oss vidare för att se Björn Rosenström. Riktigt trevlig kväll!
Målade en tavla åt mormor för hennes födelsedag (den färdiga bilden är inte med, glömde). Bild på mina kusiners nya söta hund. Morfar satte upp en leksak så att fåglarna inte ska flyga in i fönstret och dö (sista bilden).
Alko med några kompisar. Köpte en liten godisburk på Candy World innan vi for, efter vi hade varit på Ikea en snabbis:) Köpte sen ett par nya brillor på Dollar Store för 30kr.
Bjuder på en liten video också från bilen på väg hem;D

Tillbaka!!!!!

Hade tänkt ta upp bloggningen nu igen när det är sommarlov. Gillade inte att skriva en bunt med tråkiga "varit i skolan idag"-inlägg, så med det sagt hoppas jag att det kommer vara mer att skriva om nu när det blir sommar.
Jag har tagit lite bilder på vad jag gjort medans jag inte bloggade som jag kan lägga in i nästa inlägg. Ikväll blir det att se bio med Emma! 

Har hunnit vara lite produktiv idag. Planterat lite blommor och skrubbat/tvättat bron.

RSS 2.0